| קישור קבוע | | | תגובות (0) | | |
|
גם אם החלטתם למרוד בקביעה הפולנית "בלי תואר אתה לא בן אדם" - אתם עדיין יכולים לישון בשקט. בבתי הספר המקצועיים לעיצוב, מוזיקה וכתיבה לא מתעקשים להפוך את הסטודנטים היצירתיים לאמנים מורעבים, ומעניקים מידי שנה מלגות וסיוע כלכלי.
• בית הספר להנדסה ועיצוב שנקר מעניק מלגה מידי שנה לכ- 20% מקהל הסטודנטים. לבית הספר יש תקציב מלגות המשתנה משנה לשנה, ומורכב מחלקו מתרומות. סטודנט המתקשה בתשלום שכר הלימוד יוכל לפנות בבקשה לסיוע כלכלי, כאשר רוב המלגות מוענקות על בסיס מצבו הכלכלי של הסטודנט ומשפחתו. בשורה טובה למי שמתאמץ להתפרנס מעבודות חלקיות ולממן את הלימודים בעצמו: המשמרות אמנם תקועות והטיפים מחורבנים, אבל עצם הניסיון יזכה אתכם בנקודות זכות למלגה.
בבית הספר מונהגת גם תוכנית בשם "אמץ סטודנט" בבית הספר, המתאימה לסטודנטים נזקקים שסיימו את שנה א' וכוללת אימוץ ל- 3 שנים בשכר לימוד והוצאות נלוות. מבית הספר נמסר כי גובה המלגות שונות נע בין רבע שכר לימוד ועד לשכר לימוד מלא, תלוי בגובה הנזקקות.
• בית הספר למוסיקה Muzik ייסד קרן מלגות למוסיקאים צעירים. הקרן תעניק בשנת הלימודים תשס"ז 8 מלגות לימוד על סך 8,000 שקלים למוסיקאים צעירים ומוכשרים הנרשמים למסלול הלימודים המלא ליצירה והפקת מוסיקה. מבית הספר נמסר כי תנאים מקדימים לבקשת המלגה כוללים בוגרי מגמות מוסיקה בבתי ספר תיכון, שממוצע הבגרות שלהם 85 ומעלה במקצועות המוסיקה, בוגרי מוסדות לימוד גבוהים בתחום המוסיקה או הסאונד וכן נגנים ויוצרי מוסיקה, השולטים בכלי נגינה אחד לפחות, בעלי תיק עבודות הכולל 3 יצירות מוסיקליות מוגמרות.
| קישור קבוע | | | תגובות (0) | | |
|







השאירו תגובה
Powered by Ajax Comments